«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στον Δήμο Κρωπίας

Για τη δεύτερη πανελλαδική αναστολή δραστηριοτήτων (lockdown) για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην χώρα μας ο Δήμος Κρωπίας επανασυστήνει¨, με εντολή Δημάρχου Κρωπίας, ως έκτακτη επιτελική μονάδα την Υπηρεσία Κοινωνικών Υπηρεσιών για την ανάπτυξη διευρυμένων υπηρεσιών κοινωνικής βοήθειας στη βάση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Η επιτελική μονάδα έχει την πολιτική εποπτεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας Σπυρίδωνα Κόλλια και του προέδρου του Δ.Σ της ΚΕΔΚ Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα με τα αντίστοιχα υπηρεσιακά στελέχη, κα. Κάλλια Κοτζιά και Νέστορα Αποστολόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό ενισχύεται η υπηρεσία με προσωπικό άλλων τομέων του Δήμου.

Η Κοινωνική Υπηρεσία λειτουργεί στις ακόλουθες τηλεφωνικές γραμμές (Δευτέρα έως Παρασκευή) : 210-6026441, 210-6621126, 210-6627412 (ώρες 08:00πμ-15:00) Ε-mail:
koin.ypir.dkropias@gmail.com

Στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται οι ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού του Δήμου Kρωπίας που δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν. Το προσωπικό των υπηρεσιών αξιολογεί το αίτημα και συνδράμει , στην συνταγογράφηση, την αγορά φαρμάκων, τροφίμων, παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση σε επείγουσες συνδιαλλαγές κ.ά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies