Πρόσκληση της 5ης και 6ης Συνεδρίασης έτους 2020, του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου

Δεδομένης της αναγκαιότητας λήψης μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID19, όπως αυτό προβλέπεται στο άρθρο 10 παρ.1 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 55/1132020 με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του«, τις διατάξεις της παρ.5 του αρ.67 και της παρ.1 του αρ.167 του Ν.3852/2010 (Α’87), η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών. 

Ως εκ τούτου καλείσθε να παραστείτε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 19.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην πέμπτη (57) συνεδρίαση έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί του μοναδικού κατωτέρω θέματος της Ημερήσιας Διάταξης: 

Συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιανίας, που αφορά την μεταφορά των ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού, στο ΚΕΛ Κορωπίου Παιανίας, με τελικό αποδέκτη την περιοχή Χαμολιάς του Δήμου Μαρκοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies