Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 του Δήμου Παιανίας

Συνολικά 40 έργα, νέα και συνεχιζόμενα, προϋπολογισμού 16.882.574,43 ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Παιανίας που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020.

Πρόκειται για 29 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.622.856,01 ευρώ εκ των οποίων τα 3.730.856,01 ευρώ προέρχονται από ίδιους πόρους ενώ τα 6.892.000 ευρώ από χρηματο-δοτήσεις, με την δημοτική αρχή να αξιοποιεί όλα τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη (ΕΣΠΑ, Φιλόδημος Ι και Φιλόδημος ΙΙ, Πράσινο Ταμείο, Περιφέρεια Αττικής).

Παράλληλα, συνεχίζονται 11 έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.259.718,42 ευρώ.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «η διοίκηση έχει συνέχεια. Ολοκληρώνουμε έργα τα οποία ξεκίνησαν σε προηγούμενες διοικήσεις όπως και οι επόμενοι θα ολοκληρώσουν εκείνα που εμείς ξεκινάμε» ενώ εξήγησε πως πρόκειται για ένα τεχνικό πρόγραμμα «ρεαλιστικό» θυμίζοντας πως κατά το παρελθόν σε αυτό εντάσσονταν έργα τα οποία ήταν ευρέως γνωστό ότι δεν είχαν καμία τύχη με μόνο στόχο να ικανοποιούνται προς στιγμή απαιτήσεις κοινωνικών ομάδων.

«Εμείς ασχολούμαστε με το παρόν και στοχεύουμε στο μέλλον» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Μάδης επαναλαμβάνοντας πως βασική αρχή είναι ο ρεαλισμός. «Λίγα έργα και ρεαλιστικά. Μακάρι να ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν όλα όσα επιθυμεί η κοινωνία μας αλλά δεν είναι εφικτό» τόνισε.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο τεχνικό πρόγραμμα υπάρχουν έργα ενταγμένα στον Φιλόδημο για τα οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε υποβάλει μόνο τα τεχνικά δελτία. Αναλαμβάνοντας η διοίκηση Μάδη προχώρησε στην επικαιροποίησή τους και εξασφάλισε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies