Βραβείο προσφοράς στην Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού

Από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ένα πολύ σημαντικό βραβείο στην Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού απένειμε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για την πολύτιμη προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο 2021.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση  που απέσπασε η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού για την πολύτιμη προσφορά της στην Επιτήρηση-Δασοπυρόσβεση κατά την αντιπυρική περίοδο 2021.

Το βραβείο απενεμήθη από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ως επίσημη αναγνώριση της συνεισφοράς των εθελοντών στην αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιών κατά τη διάρκεια μιας πραγματικά δύσκολης αντιπυρικής περιόδου.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας για όσα πρόσφεραν στον δήμο, στους δημότες και στους πολύτιμους πνεύμονες πρασίνου της περιοχής μας. Θυσιάζοντας τον δικό τους χρόνο, επαγρυπνώντας σε βάρδιες νυχτερινές και ευρισκόμενοι σε συνεχή εγρήγορση κατόρθωσαν να αποτρέψουν την εκδήλωση σοβαρού περιστατικού και να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό περιβάλλον», σημείωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, αναφερόμενος στην τιμητική διάκριση.

Τα εύσημα στους εθελοντές απέδωσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χαράλαμπος Γαλάνης: «Με μεγάλη χαρά και τιμή δεχτήκαμε αυτή τη διάκριση των εθελοντών μας. Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού μαζί με τα πληρώματα της Πολιτικής Προστασίας για περισσότερο από ένα μήνα αφοσιώθηκαν εξολοκλήρου στη φύλαξη των δασών του δήμου μας σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, ιδίως δε στο δάσος του Κουβαρά, στο Πάνειο όρος αλλά και σε όλες τις περιοχές όπου η επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιάς ήταν αυξημένη.

Αυτή η οργανωμένη προσπάθεια συνετέλεσε ώστε να μην χαθεί μεγάλη έκταση πρασίνου στο δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αλλά και τα πληρώματα Πολιτικής Προστασίας για όσα πρόσφεραν».

Αξίζει να τονιστεί ότι εκκρεμεί τιμητική εκδήλωση με τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας, η οποία καθυστερεί  λόγω της έξαρσης του covid-19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies