Δήμος Βριλησσίων: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενδεχόμενη διεκδίκηση αποζημίωσης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Κατά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε και το Δήμο Βριλησσίων, παρατηρήθηκαν πολύωρες ή ακόμη και πολυήμερες διακοπές ρευματοδότησης σε τμήματα της πόλης, με συνέπεια την πρωτοφανή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, εξ υπαιτιότητας της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., όπως ο Δήμος Βριλησσίων αναλυτικά εκθέτει στην Εξώδικη Διαμαρτυρία του προς τον διαχειριστή του δικτύου.

Ενόψει των αφόρητων συνθηκών που προκλήθηκαν σε χιλιάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις της πόλης και της ανακοινωθείσας από τον ΔΕΔΔΗΕ  έκπτωσης, η οποία δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ’ελάχιστο στην ηθική πρώτιστα βλάβη που υπέστησαν οι πληγέντες συμπολίτες μας, ο Δήμος Βριλησσίων εξετάζει τις δυνατότητες για παροχή συνδρομής στη διεκδίκηση μέσω της δικαστικής οδού κατά του ΔΕΔΔΗΕ εύλογης αποζημίωσης από τους κατοίκους των Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της πόλης των Βριλησσίων, που υπέστησαν υλικές ζημίες και ταλαιπωρήθηκαν από τις εκτεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να ενημερωθούν μελλοντικά από το Δήμο για το ενδεχόμενο δικαστικής διεκδίκησης αποζημίωσης από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο τηλέφωνο 213 2050552, καθημερινές και από ώρα 10:00 έως 13:00, αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τη διεύθυνση της κατοικίας/επιχείρησης, στην οποία σημειώθηκε διακοπή, την υλική/ηθική βλάβη που υπέστησαν (ζημίες σε εξοπλισμό, αριθμός μελών νοικοκυριού, ύπαρξη ανηλίκων/υπερηλίκων/ευαίσθητων υγειονομικά μελών) και το χρονικό διάστημα της διακοπής ηλεκτροδότησης.

Σημειώνεται ότι η, σύμφωνα με τα ανωτέρω, εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους πληγέντες κατοίκους δεν υποκαθιστά τη διαδικασία για αποζημίωση από καταστροφές ηλεκτρικών συσκευών, που έχει καθορίσει η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ μέσω του ιστοτόπου της(https://www.deddie.gr/el/upiresies/vlaves-diakopesreumatos/xorigisi-xrimatikou-posou-gia-vlaves/), η οποία πρέπει να κινηθεί από τους χρήστες του δικτύου, που υπέστησαν τέτοια ζημιά, εντός των δέκα επόμενων εργάσιμων ημερών από το συμβάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies