Παράταση για τις αιτήσεις στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Βριλησσίων

Ποια τα προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει πως δίνεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.).

Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:  «Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Βριλησσίων μπορούν να δημιουργηθούν τα παρακάτω τμήματα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δημιουργία Ιστοσελίδας – Διάρκεια 50 ώρες

Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων – Διάρκεια 25 ώρες

Ιστορία της Τέχνης – Διάρκεια 25 ώρες

Ισπανικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2) – Διάρκεια 25 ώρες

Βασικά Γερμανικά Α1 – Διάρκεια 50 ώρες

Βασικά Γερμανικά Α2 – Διάρκεια 50 ώρες

Συμβουλευτική σταδιοδρομίας- Διάρκεια 25 ώρες

Σύνδεση σχολείου-οικογένειας-Διάρκεια 50 ώρες

Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης- Διάρκεια 25 ώρες

Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.)-Διάρκεια 25 ώρες

Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων-Διάρκεια 25 ώρες

Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή-Διάρκεια 25 ώρες

Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής-Διάρκεια 25 ώρες

Πρακτικές συμβουλές (υγιεινής) διατροφής-Διάρκεια 25 ώρες

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας, καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων».

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου, εφόσον η αίτηση γίνει στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου, δια ζώσης.

Υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας σκαναρισμένο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ-1-10-2020_1.pdf

Αίτηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο Τμήμα Παιδείας (https://www.vrilissia.gr/)

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου του Δήμου Βριλησσίων: Τηλ. :2132050501 & 2132050563/ Διεύθυνση: Δημ. Βερνάρδου 23 Βριλήσσια.

Email: ant.paideias@vrilissia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies