Το πρωτοπόρο Πρόγραμμα Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας συνεχίζει για 3η χρονιά ο Δήμος Κηφισιάς

Ξεκίνησε από χθες η υποβολή των αιτήσεων του πρωτοπόρου Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου.

Ο Δήμος Κηφισιάς είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν την επιχειρηματικότητα σε δημοτικό επίπεδο σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ.

Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να την μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

– Για Startup επιχείρηση: Αίτηση για Startup Επιχειρήσεις

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc886Efh-WnsJArFe6GF9odcXrtRjWRqfMLHOgQ_mOCBXqRcg/viewform

– Για Υφιστάμενη επιχείρηση: Αίτηση για Υφιστάμενες Επιχειρήσεις

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoqa1_mwYzn86pqbAu1YzHZy3kDhzGEw_YCR5L4H7tX5XBEg/viewform

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου 2132007224, -223, mmaraki@kifissia.gr

Την εποπτεία του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς έχει η Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Νίνα (Ασπασία) Βλάχου σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρία PRISMA CONSULTING.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε όσους έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα και ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς επίσης σε επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους και να λάβουν τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια.

Τι παρέχει       

Το Πρόγραμμα θα παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας με σκοπό την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους. Τα εργαστήρια αυτά θα καλύψουν όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες που απαιτούνται να γνωρίζουν:

  • Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν την επιχειρηματική ιδέα και την χρηστικότητα – εμπορική εκμετάλλευσή της, καθώς και τα διαδικαστικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου αυτή να μετατραπεί σε επιχείρηση
  • Όσοι είναι υφιστάμενοι επιχειρηματίες και επιθυμούν να ενημερώνονται  για τις νέες τάσεις στο επιχειρείν αλλά και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν θέματα που προκύπτουν στην επιχείρησή τους.
  • Ενδεικτικά η θεματολογία των εργαστηρίων σχετίζεται με λογιστικά-οικονομικά θέματα, νομικά, marketing – digital marketing, πωλήσεις, πηγές και τρόποι άντλησης χρηματοδότησης.

Πως θα ωφεληθούν οι συμμετέχοντες

  • Θα λάβουν δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες σχετικά με το επιχειρείν και την επιχειρηματική ιδέα ή δραστηριότητα τους.
  • Θα έχουν την ευκαιρία δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις και υποστηρικτές του Προγράμματος
  • Θα λάβουν δημοσιότητα μέσα από σχετικές δημοσιεύσεις στα social media και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies