Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τη Δήμαρχο Πεντέλης Δ. Κεχαγιά

Η υλοποίηση έργων και δράσεων στον Δήμο Πεντέλης με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για έργα που αφορούν αγωγούς όμβριων υδάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις ασφαλτοστρώσεις, παρεμβάσεις και εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους καθώς και έργα αντιστήριξης ρεμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Α. Καλογερόπουλου, της  Διευθύντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και στελεχών του Δήμου Πεντέλης, έγινε προτεραιοποίηση των έργων που θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι «Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου βαθμού. Στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η αποτελεσματική θωράκιση της Αττικής, η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών, ο σεβασμός στο περιβάλλον αλλά και παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο που θα κάνουν τις πόλεις μας πιο «έξυπνες» και πιο φιλόξενες. Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι έργα που σχετίζονται με την αντιπλημμυρική προστασία, τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, έργα ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων, κυρίως σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι κανείς Δήμαρχος δεν είναι μόνος
του. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών».

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και επισήμανε ότι ο Δήμος αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά μέσα, προκειμένου με τη σύμπραξη και της Περιφέρειας Αττικής να επιτευχθεί ο στόχος της υλοποίησης των αναγκαίων έργων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies