Λειτουργία Υπηρεσιών Δήμου Ελευσίνας

Με απόφαση του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Οικονόμου και στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας των πολιτών, των εργαζομένων του Δήμου και της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Οι υπηρεσίες του θα λειτουργούν ως ακολούθως:

  • Η Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου (Ταμείο) θα λειτουργεί για το κοινό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2105537249-250-260)
  • Για Πιστοποιητικά και Βεβαιώσεις Δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης κ.λ.π.) θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά η αίτηση στο τηλέφωνο του Δημαρχείου Ελευσίνας 2105537230-232-251 και Μαγούλας στο τηλέφωνο
    2132140410-416-422. Ταυτόχρονα με την αίτησή του, ο πολίτης θα ενημερώνεται πότε θα είναι έτοιμο για να προσέλθει στο Δημαρχείο να το παραλάβει.

Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο, οι πολίτες θα πρέπει προηγούμενα να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν:

  •  Δημαρχείο Ελευσίνας : 2105537100 – 2105537252
  • Δημαρχείο Μαγούλας : 2132140410 – 416

Τέλος ο Δήμαρχος Ελευσίνας δεν θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους Δημότες μέσω φυσικής παρουσίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Δημάρχου 2105537302-304.

Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η πλήρης εξυπηρέτηση του πολίτη, αυτός θα συνεννοείται με τον αρμόδιο υπάλληλο για την εξυπηρέτησή του με προσέλευση στο Δημαρχείο.

Κατά την είσοδο στο Δημαρχείο θα υπάρχουν βασικά μέτρα πρόληψης, για τα οποία αρμόδιος υπάλληλος θα ευρίσκεται στην είσοδο και θα δίνει οδηγίες.

Σημειώνεται, ότι κανένα από τα προληπτικά μέτρα που παίρνει η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να αποδώσει, αν οι πολίτες δεν προσέχουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και τους οικείους τους και αν οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα που λαμβάνονται.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies