Συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και Ε.Ε.Α. για τη στήριξη επιχειρηματιών – επαγγελματιών

Διευρύνεται η συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθη- νών (Ε.Ε.Α.), με σκοπό τη στήριξη και την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση στο δημαρχείο Περιστερίου με τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. Νίκο Γρέντζελο, μαζί με τον Εντεταλμένο Δημο-τικό Σύμβουλο Ανάπτυξης και Στήριξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας Ιωάννη Καλαντώνη, όπου συζήτησαν την ανάπτυξη δράσεων εν μέσω πανδημίας για την ενίσχυση μικρομεσαίων και επαγ-γελματιών της περιοχής.

Οι άξονες της συνεργασίας του Δήμου Περιστερίου και του Ε.Ε.Α. είναι:

1. Δημιουργία δωρεάν e-shop και site από το Ε.Ε.Α. για τους επαγγελματίες του Δήμου Περιστε-ρίου

2. Δωρεάν παροχή Wifi από το Ε.Ε.Α. για το κέντρο του Δήμου Περιστερίου

3. Δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου Περιστερίου, μέσω του προγράμματος του Ε.Ε.Α. και της Περιφέρειας Αττικής «Προώθηση της Ανάπτυξης των Δεξιο-τήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερεια-κής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης».

4. Συνεργασία και παροχή μελέτης για τη δημιουργία Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για περιοχή του Δήμου Περιστερίου (City Branding), στα πρότυπα του προγράμματος AGORA ATHENS.

5. Εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών του Δήμου Περιστερίου για επίκαιρα θέματα όπως Προγράμματα ΕΣΠΑ/ ΟΑΕΔ, Πτωχευτικό Δίκαιο, Ρευστότητα, Σεμινάρια Σύγχρονης Εκπαίδευσης.

6. Ανταποδοτικές συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΕΑ προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελμα-τίες του Δήμου Περιστερίου (φοροτεχνικοί, δικηγόροι, εργατολόγοι).

7. Δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Περιστερίου (κατ’ επιλογή δική σας).

8. Παρουσία υπηρεσίας ψηφιακού βοηθού για το site του Δήμου Περιστερίου.

Συντονιστής συνεργασίας του Δήμου Περιστερίου και του Ε.Ε.Α. ορίσθηκε ο Εντεταμένος Σύμ-βουλος Δημάρχου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωάννης Καλαντώνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies