2η διανομή κρέατος στους ωφελούμενους της νέας πράξης του Επιχειρησιακού προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αμαρουσίου

Με τη 2η διανομή κρέατος βόειου και χοιρινού στους ωφελούμενους των 6 Δήμων της Σύμπρα-ξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου συνεχίστηκε το «Επιχειρησιακό Πρό-γραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020».

Υπό αυστηρά μέτρα προστασίας, τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους (μάσκες, γάντια κλπ) στις 25 Νοεμβρίου 2020, διανεμήθηκαν συνολικά στα μέλη της Σύμπραξης σχεδόν 2900 τμχ/κιλά βόειου κρέατος και 2900 τμχ/κιλά χοιρινού κρέατος.

Ειδικότερα, στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 331 ωφελούμενες οικογένειες (638 άτομα συνολικά), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας. Στη διανομή που πραγματο-ποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διανεμήθηκαν οι παρακάτω ποσότητες:

  • Βόειο: οικογένειες με 1 μέλος 3 τμχ/κιλά, οικογένειες με 2 και άνω μέλη+ 1τμχ/κιλό για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.
  • Χοιρινό: οικογένειες με 1 μέλος 3 τμχ/κιλά, οικογένειες με 2 και άνω μέλη + 1τμχ/κιλό για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.

Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 65% ενώ μοιράστηκαν συνολικά 870 κιλά Βόειου και 870 κιλά χοιρινού κρέατος

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα:

  • Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 243 οικογένειες (431 ωφελούμενοι),
  • στο Δήμο Πεντέλης 157 οικογένειες (319 ωφελούμενοι),
  • στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 123 οικογένειες (229 ωφελούμενοι),
  • στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 54 οικογένειες (91 ωφελούμενοι)
  • και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 3 οικογένειες (4 ωφελούμενοι).

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανι-σμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου Πέτρου Κόνιαρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies