Η Τράπεζα Πειραιώς πωλεί στον ΑΔΜΗΕ ακίνητο αξίας 12 εκατ. ευρώ

Στην πώληση ενός ακινήτου στη συμβολή Λ. Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, στο Περιστέρι, προχώρησε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Η πώληση έγινε μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού, τον οποίο διενήργησε η Πειραιώς Real Estate ως σύμβουλος πώλησης, με τον ΑΔΜΗΕ να αναδεικνύεται πλειοδότης.

Το τετραώροφο ακίνητο,αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ και συνολικής έκτασης 15.583 τ.μ., περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα, βοηθητικούς χώρους και υποσταθμό της ΔΕΗ.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του GroupReal Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της ενεργούς διαχείρισης του χαρτοφυλακίου ακινήτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, η Πειραιώς Real Estate προχώρησε στην πώληση του πολυδύναμου τετραώροφου ακινήτου στο Περιστέρι, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, αποδεικνύοντας ότι, παρά τη δύσκολη περίοδο για την εθνική οικονομία, υπάρχουν ακόμα σημαντικά παράθυρα ευκαιρίας στην εγχώρια αγορά ακινήτων για στρατηγικής σημασίας συμφωνίες. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Πειραιώς Real Estate επιβεβαιώνει ότι είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και στις ανάγκες της αγοράς, χάρη στηνέμπειρη ομάδα ειδικών υψηλής κατάρτισης που διαθέτει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies