Παιδική & Νεανική Χορωδία Δήμου Διονύσου: Έναρξη την Τετάρτη 16/9 με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας

Η Παιδική & Νεανική χορωδία Δήμου Διονύσου ξεκινάει τη νέα χορωδιακή χρονιά την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας των χορωδών & εκπαιδευτών για τον covid-19:

1. Οι χορωδοί θα βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας 1,5 μέτρου, σε επαρκώς αεριζόμενο χώρο και θα φορούν υποχρεωτικά προσωπίδα – την οποία πρέπει να έχουν μαζί τους σε κάθε πρόβα, βάσει του σχετικού ΦΕΚ 3611 / 29.06.2020.

2. Διαμόρφωση τμημάτων χορωδίας και ωραρίου
Για να μην υπάρχει συνωστισμός – ειδικά για φέτος – θα χωριστούν τα τμήματα της χορωδίας ως εξής:

Α. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (από Γ’ έως ΣΤ’ δημοτικού)
Κάθε Τετάρτη 6.00-7.30μμ

Β. ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου & φοιτητές)
Κάθε Τετάρτη 7.30-9.00μμ

Τα μέλη της JUNIOR θα ενσωματωθούν, για φέτος, στη Παιδική χορωδία.

Όταν είναι απαραίτητη η σύμπραξη των τμημάτων για κοινή πρόβα, πριν από συμμετοχή σε συναυλία ή βιντεοσκόπηση, τότε θα επιλέγεται μεγάλων διαστάσεων χώρος, ώστε να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Οι χορογραφίες των τραγουδιών -που αποτελεί το πιο πρωτοποριακό στοιχείο της ερμηνείας των τραγουδιών- θα γίνουν κανονικά, όχι στη σκηνή, αλλά από τις θέσεις των χορωδών.

3. Ακροάσεις νέων μελών
Θα πραγματοποιηθούν και φέτος ακροάσεις νέων μελών, πριν ή μετά τις χορωδιακές πρόβες, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου (από Γ΄ δημοτικού έως και φοιτητές) όμως επειδή υπάρχουν πολύ περιορισμένες θέσεις για νέα μέλη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των επιτυχόντων στην ακρόαση.

4. Θα λειτουργήσει και φέτος η εξάσκηση των τραγουδιών μέσω facebook, με την ανάρτηση διαδραστικών παρτιτούρων και βίντεο, ώστε να έχουν την δυνάτοτητα επεξεργασίας των τραγουδιών και όσοι χορωδοί τυχαίνουν να απουσιάζουν λόγω ασθενειών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Green Attica

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε, αν θέλετε. Αποδέχομαι Διαβάστε Περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας & Cookies